My First Grow

De Brit Greg Lonsdale heeft een THC-arme cannabis kweekkit voor kinderen op de markt gebracht. De ondernemer beseft terecht dat zijn My First Grow de nodige verontwaardiging zal oproepen, maar dat deert de man met een missie niet. Volgens Lonsdale is de kit bedoeld om tegenwicht te bieden tegen de misplaatste paniek rond alles wat met cannabis te maken heeft. De folder die met My First Grow wordt meegeleverd informeert over de vele heilzame toepassingen van hennep. Want het gaat hier om THC-arm hennepzaad, aldus Lonsdale. Een kit bestaat uit een kweekpotje, een pakje hennepzaden, samengeperste kweekaarde, instructies en een informatievel. Misschien is dit initiatief met de beste bedoelingen bedacht, maar kinderen inzetten in de cannabisdiscussie lijkt ons niet de juiste manier.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht