Het Vietnamese VietJet Air heeft de luchtvaartbranche geshockeerd door stewardessen in bikini door de gangpaden te laten paraderen. VietJet Air eigenares, Nguyen Thi Phuong Thao, stelt dat de schaars geklede stewardessen goed zijn voor het zelfbeeld van vrouwen. “Elke vrouw heeft het recht te dragen wat ze wil, of dat nou een bikini is of de traditionele Vietnamese tuniek.”

Sex sells, maar niet op alle bestemmingen. Voorlopig gaat het vooral om binnenlandse vluchten naar vakantieoorden. Veel mannen hopen dat de service wordt uitgebreid; van striptease tot, wie weet, een kilometershoog happy end. In de lucht is the sky tenslotte the limit…

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht