Energy Drink Cannabis

Lex Immers kenden we tot nu toe vooral van zijn sportieve activiteiten.  Darts spelen, bijvoorbeeld, maar vooral van zijn rol als middenvelder  bij Feijenoord. Maar Immers lijkt er een nieuwe roeping bij te hebben.  Hij heeft zich helemaal in de strijd gegooid voor Cannabis Energy Drank,  een drankje op basis van wiet.
cannabis-energy
Er circuleren talloze foto’s van de  voetballer op internet, waarop hij het spulletje aanbeveelt. Instagram staat er vol mee. Een presentatie met liters van het spul; het kan niet  anders of onze middenvelder heeft een zakelijk belang. Wel grappig, want een dergelijke promotietoer voor het vriendelijke groene plantje, zou je uit de sportwereld niet meteen verwachten. Nu maar hopen dat hij er beter van gaat voetballen. Wij steken er liever eentje op! Maar we waarderen het gebaar.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht