Domme wietsmokkelaars bellen zelf 911

Maak kennis met Leland Ayala-Doliente (22) en Holland Sward (23) uit Idaho, Verenigde Staten. Terwijl ze met een kleine tien kilo wiet rondreden, raakten ze totaal paranoïde.

Ze dachten dat ze werden achtervolgd en omsingeld door de politie… En belden vervolgens zelf de politie! De hele opname is op YouTube te vinden, maar hier is wat ze tegen het 911-team zeiden: ““Hi, we’re the two dumbasses that got caught trying to bring some stuff through your border and all your cops are just driving around us like a bunch of jack wagons and I’d just like you guys to end it. If you could help me out with that, we would just like to get on with that. A bunch of your cops are driving around in a bunch of civilian cars not wanting to pick us up. I don’t know what’s the deal. I was just wondering if you could help us out and just end it.” Uiteraard was het daarna snel gebeurd met deze twee slimmeriken.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht