Wordt alles anders?

Voorstel regulatie in de maak??

Wordt eindelijk alles anders?

Een meerderheid van De Tweede Kamer heeft zich positief uitgesproken voor het wetsvoorstel van Vera Bergkamp dan D66. Zij betoogt dat het gedoogbeleid de criminaliteit in de kaart speelt, dat opsporing kostbaar is en dat mensen ongezonde wiet roken omdat er geen controles zijn. Bergkamp stelt voor om onder overheidstoezicht wiet te gaan kweken. Daar zou dan ook belasting over moeten worden betaald. ”Nederland moet weer een gidsland worden in Europa”. Bergkamp hoopt dat de nieuwe wet nog voor de verkiezingen in maart gerealiseerd kan worden. Haar zienswijze wordt gedeeld door 89% van de gemeenten, die ook vinden dat het gedoogbeleid niet houdbaar is.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht