Van Laarhoven

Ombudsman ingeschakeld

Ombudsman bemoeit zich met Van Laarhoven
Even de herinnering opfrissen: Johan van Laarhoven is de Nederlandse man die door toedoen van onze overheid in een Thaise cel belandde. Hij wordt ervan verdacht om drugsgelden te hebben witgewassen, terwijl hij dat geld gewoon legaal met zijn coffeeshops heeft verdiend. De Nationale ombudsman, Reinier van Zutphen, wil nu uitzoeken wat de rol van justitie is geweest en in hoeverre er zorgvuldigheid is betracht. Hij heeft ”oriënterende vragen” gesteld aan minister Van der Steur van justitie.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht