Doorbraak Tilburg

Mediwiet toegestaan

Doorbraak in Tilburg
Burgemeester Noordanus van Tilburg heeft aan de Patiëntengroep Medicinale Cannabis Gebruikers laten weten dat het kweken voor medicinale doeleinden onder voorwaarden in zijn gemeente wordt toegestaan. Hij heeft daarover contact gehad met politie en OM. De voorwaarden zijn dat men maximaal 5 planten kweekt, een medische verklaring kan overleggen, meerderjarig is, niet met het spul handelt en dat de brandveiligheid okee is. Marian Hutten, voorzitter van de genoemde club noemt het een doorbraak. ,,Voorheen werden patiënten uit hun huis gezet voor een schamele drie plantjes.”‘ De legale kweek lost voor veel patiënten een financieel probleem op, aangezien kweken veel voordeliger is dan de aankoop van mediwiet. Voorstanders hopen dat meer gemeenten dit beleid gaan hanteren.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht