Cannabis en kanker

Cannabis kuur in plaats van chemo?
Een kanker patiente die chemo niet verdroeg stapte over op cannabis. Ze heeft er een boek over geschreven en stelt daarin dat ze baat heeft gehad bij het volledig overstappen op cannabis als enige remedie. Hoewel de de basistumor er nog is lijken de uitzaaiingen verdwenen. Volgens haar door het gebruik van 1 gram pure wietolie per dag.
Toevanl of werkt het echt? Daar is het laatste woorde nog niet over gesproken. Een professor voeding en farmacologie van de universiteit Wageningen beweert dat het mogelijk kan werken, maar  houdt desondanks een slag om de arm. “We hebben nog niet alles onderzocht.”
Een farmacoloog van de universiteit van Utrecht beweert stellig: ‘geen enkel onderzoek heeft latenm zien dat cannabis effectief is bij kanker.” en verder “cannabis gecombineerd met met chemo kan ernstig negatieve gebvolgen hebben.”
Zelf heeft de de patiente goed hoop..
 
Meer lezen? “Cannabis en Kanker” Monique Posthumus (uitgave: Ankh-Hermes)

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht