Gabi Grecko: ‘Fur is for pussies”

Het Amerikaanse model Gabi Grecko ontwerpt veel van haar eigen kleding, maar daar is op deze campagnefoto voor de dierenrechtenorganisatie PETA niet veel van te zien. Maar de boodschap is duidelijk: ‘Fur is for pussies’. Grecko, die in een interview onthulde dat ze aan ADHD leidt, laat hiermee zien waarvoor ze staat. Bont hoort als velletje om een dier, en zou niet gedragen moeten worden door mensen. Naast model en ontwerpster (haar kledinglijn heet Avant Vamp) is Grecko inmiddels in de VS ook een bekende tv-persoonlijkheid. Verder is ze DJ, waarbij ze alleen vinyl draait. Een andere hobby van haar: ze houdt van burlesque dansen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht