Van der Steur weer star

Muziekfestivals en cannabis consumptie

Minister van de harde lijn…
Overleg met Van der Steur levert niets op
In Dordrecht kwamen deze week 80 burgemeesters bij elkaar om met minister Van der Steur te praten over de bestrijding van de drugscriminaliteit. Paul Depla, burgemeester van Breda betoogt dat ”de huidige gedoogpraktijk ongeveer het slechtste is van alles.”
Er worden miljoenen verdiend in de onderwereld, die vervolgens in de bovenwereld worden geïnvesteerd. ”We leggen de rode loper uit voor de georganiseerde misdaad.”
Door de vele plantages in Nederland lopen  200.000 mensen direct gevaar.
Ook wordt er voor 200 miljoen euro illegaal stroom afgetapt. De aanwezige burgemeesters deden een beroep op  het leiderschap van Van der Steur. Die is vooralsnog onwillig om tot een andere aanpak over te gaan. De vergadering kwam tot de conclusie dat er van dit kabinet niets te verwachten valt. We hadden dan ook niks anders van deze regent verwacht. De foto hebben wij van een blog geplukt, maar gezien hetb belang vvanm de zaak durfden we dat wel aan! Dank dus.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht