Test Universiteit van Amsterdam

Muziekfestivals en cannabis consumptie

 

Doe mee met deze test om te leren over je automatische geheugen-associaties met alcohol of cannabis. De test duurt ongeveer 12 minuten en bevat een aantal vragen een taak waarbij je woorden indeelt. Je krijgt feedback over je geheugen-associaties en hoeveel risico je alcohol- en/of cannabisgebruik voor je gezondheid kan vormen. Door mee te doen help je ook onderzoekers om alcohol- en cannabisgebruik beter te begrijpen.

Klik hier om rechtstreeks naar de test te gaan

Klik hier voor  meer informatie over MindSurfer

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht