Highlife Lezersonderzoek

politiek

Highlife is al 24 jaar hét blad voor cannabisminnend Nederland.

Om dat zo te houden vragen we jullie hulp. Elk tijdschrift dat zijn lezerspubliek respecteert, houdt op zijn tijd een lezersonderzoek. Hoewel de redactie elke keer haar best doet om een zo goed mogelijk blad te maken, zijn het toch de lezers die moeten beslissen wat er in het blad komt te staan. Vandaar dus deze oproep aan jullie, de lezers van Highlife. Dit is je kans om je mening te laten horen! Doe mee en maak de Highlife nog beter!

Vul hem hier in: Open enquête in een nieuw tabblad

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht