Plantages opsporen…..

politiek

Nieuw systeem….
Dat warmtesensoren wietplantages kunnen oppikken is bekend.
Boven in de lucht is het warm en dat is vanuit de lucht zijn de warme daken dus goed waar te nemen.
Maar er is ook een andere manier….De politie in Earlstone, Engeland ontdekte dat een dak lekker warm was, doordat daar zo’n 300 duiven gingen zitten. Die beesten zoeken namelijk graag een verwarmde ondergrond op.
Bij nader onderzoek bleken de agenten beet te hebben.
Er werd inderdaad een kleine plantage opgerold.
In Zandvoort heeft de politie ook een kleine plantage van zo’n 45 planten ontmanteld, die van energie werd voorzien door zonnepanelen.
De prinsemarij nam niet alleen de planten mee, maar ook de duurzame verwarming.  Geen gek idee om zonnepanelen te gebruiken, omdat de kwekers zo op een voordelige manier aan hun stroom kwamen. Maar helaas kun je ermee tegen de lamp lopen!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht