Growshop de Heksenketel krijgt in beslag genomen spullen terug!

Muziekfestivals en cannabis consumptie

in tegenstelling tot Plantarium die afgelopen week werd vrijgesproken waarvan de in beslag genomen producten vernietigd zijn, in plaats van opgeslagen in afwachting van de uitspraak.

Het OM moet de spullen teruggeven die het in beslag nam bij growshop De Heksenketel in Sluis.
De rechtbank vindt niet bewezen dat de beide eigenaren van De Heksenketel leverden aan mensen die zich beroeps- of bedrijfsmatig bezighielden met de teelt van cannabis. Gelukkig liggen deze spullen wel netjes opgeslagen.
Ed Gerritsen (Planatarium) uit Nijmegen werd vorige week donderdag vrijgesproken van overtreding van het growshopverbod. Ed is door alle gevolgen van de rechtszaak inmiddels in grote financiële problemen terecht gekomen. Helaas voor hem zijn de duizenden in beslag genomen producten vernietigd, in plaats van opgeslagen in afwachting van de uitspraak.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht