Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons

Strategische ruimtegevechten

Er is een heerlijke nieuwe game voor de miljoenen Star Wars fans. Met Star Wars: Squadrons (voor pc, PS4, Xbox One) ben jij zelf piloot en ga je  starfighter gevechten aan. Doe je gordel om en voel de spanning van de first-person multiplayer luchtgevechten in je squadron. Piloten die zich aanmelden, stappen in de cockpits van legendarische starfighters, van zowel de New Republic als de imperiale vloten, en vechten in strategische ruimtegevechten. 

Pas je starfighter aan en je squadron aan voor verschillende speelstijlen en verpletter de tegenstand. Piloten zullen als team triomferen en tactische doelen voltooien op bekende en nooit eerder vertoonde slagvelden, waaronder de gasgigant van Yavin Prime en de verbrijzelde maan van Galitan.

All Wings Report In

Plan schermutselingen met je squadron in de briefingruimte voordat je vertrekt naar de slagvelden in de melkweg. Doe mee aan intense 5v5-luchtgevechten voor meerdere spelers of werk samen met je squadron in monumentale vlootgevechten.

Star Wars: Squadrons

Master Legendary Starfighters

Bestuur verschillende klassen starfighters uit zowel de New Republic als de imperiale vloten, inclusief de behendige A-wing en de verwoestende TIE-bommenwerper. Pas je schip aan, leid de kracht tussen de systemen om en vernietig je tegenstanders in strategische luchtgevechten in de ruimte.

Live Your Star Wars Pilot Fantasy

De cockpit is je thuis. Gebruik de dashboards in je voordeel en voel met slechts een dunne romp van metaal en glas tussen jou en de gevaren van de ruimte de intensiteit van gevechten vanuit een first-person perspectief. Stijg op in spannende multiplayer-modi en een uniek Star Wars-verhaal voor één speler, dat een belangrijke campagne beslaat aan het einde van de Galactic Civil War. Dompel jezelf volledig onder in de stoel van de piloot met de mogelijkheid om in VR te spelen.

Star Wars: Squadrons

The Mission is Clear

Star Wars: Squadrons is een volledig op zichzelf staande ervaring vanaf de eerste dag, waar je beloningen verdient door te spelen. Beklim de rangen en ontgrendel nieuwe componenten zoals wapens, rompen, motoren, schilden en cosmetische items op een duidelijk pad voor vooruitgang die de gameplay fris en boeiend houdt.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht