Tweede editie Cannabis Capital Convention

Tweede editie Cannabis Capital Convention
Bericht laatst bijgewerkt op

Jim Belushi op Tweede editie Cannabis Capital Convention: 30 oktober in Amsterdam

Op 30 oktober zal een tweede editie van Cannabis Capital Convention plaatsvinden. Michael Kraland, initiatiefnemer van 3C die in het vorige nummer uitgebreid werd geïnterviewd: “De eerste editie in Eye Amsterdam in 2018 was een doorslaand succes. We brachten cannabis professionals en investeerders samen en het was een broeinest van kennis, contacten en mogelijkheden.”

De tweede editie vindt plaats op 30 oktober in het Compagnietheater op de Kloveniersburgwal in de binnenstad van Amsterdam. Nieuw dit jaar is een investeerders panel en een Pitch Lab voor (Nederlandse) cannabis startups. Onder andere Richard Kilstock, Diederik van der Reijt en Philip van den Berg doen mee aan het investeerders panel.

Ook de Amerikaanse acteur Jim Belushi is aanwezig. Hij is nu fullttime wietkweker op zijn eigen bedrijf Belushi’s Farm.

Tweede editie Cannabis Capital Convention

https://cannabiscapitalconvention.eu/

Daisy

Daisy

Daisy is commercial advisor and a exhibitor during Cannabis events throughout Europe. She loves her dog as much as she loves to share her expertise about legalization and liberalization of the cannabis industry.
Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.