Give weed a chance met wiet- en CBD-honing

Give weed a chance met wiet- en CBD-honing
Het kan anders met cannabis, vindt Kevin Janssen uit Limburg. Zijn statement: Give weed a chance. Maar het moet ook anders met de bijenpopulatie. Combineer beide en dan kom je automatisch bij het bijzonder smaakvolle product dat de jonge ondernemer via zijn website verkoopt, namelijk wiethoning.

Kevin: “Het is een geheim recept uit de oude doos uit 1950. Ik wilde dat er meer mensen van kunnen genieten dus begon ik mijn eigen bedrijfje zodat het leuk, lekker en betaalbaar blijft.” Kevin heeft een aantal soorten honing. Er is wiethoning maar hij heeft ook speciale CBD-honing in zijn assortiment. Kevin: “De honing die ik verkoop is uniek van smaak en heeft een heerlijke fruitige wietsmaak, net als de CBD-honing.” Check zijn website ook voor kleding en unieke cannabislijsten. Hij zit onder dezelfde naam ook op Facebook en Instagram.

Give weed a chance met wiet- en CBD-honing

www.mysteryweeds-products.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht