Dutch Passion in the USA

Dutch Passion in the USA

De cannabis genetica uit de USA worden beter en beter. Het land is echt een broedplaats van genetische ontwikkelingen en de laatste vijf tot tien jaar is er enorm veel verbeterd. De ontwikkelingen in de Amerikaanse cannabisindustrie zijn erg indrukwekkend.

Vooral de grote schaal waarop sommige van de betere kwekers in de VS nu opereren is erg indrukwekkend. Veel grote kwekers werken liever met stekjes dan met zaad. Zo kunnen ze hun kweekkamers vullen met identieke planten van dezelfde hoogte die dezelfde voeding nodig hebben. Voor kweek op industriële schaal is dat zelfs helemaal handig, want dan kunnen ze groeifactoren als lampen en voeding standaardiseren. Dit gebeurt natuurlijk niet bij kleine thuiskwekers, maar alleen bij de echt grotere kwekerijen.

Elite moederplant

Sommige van deze commerciële kwekers gaan echt heel ver om hun elite moederplant te selecteren. Ze kiezen dan een enkel exemplaar uit honderden planten die vanaf zaad zijn opgegroeid. Vaak wordt 10 tot 20 procent van de best producerende planten geselecteerd en deze krijgen dan allen een laboratoriumanalyse. De planten met de beste opbrengst en cannabinoïde profiel die zonder complicaties groeien en bloeien worden er dan uitgepikt om een moederplant te worden. Soms kan een ongebruikelijke factor, zoals een echt heel herkenbare geur of kleur, een beslissende factor zijn. De analyse van het lab kijkt vooral naar het algehele profiel alsmede de THC. Sommige growers kijken dan ook naar minder bekende cannabinoïden. Over het algemeen letten de Amerikaanse growers op een fijne opbrengst met een goed THC-percentage, waarbij de CBD, CBG, THCV, etcetera ook aandacht krijgen. Een ervaren testpanel wordt gebruikt om variëteiten die dicht bij elkaar zitten verder door te selecteren. Hoe smakelijk is deze soort te roken of te vapen? Daar gaat het dan om!

‘1 in 1000 planten’

Kortom, na een selectie uit soms honderden planten eindigen de commerciële Amerikaanse kwekers met een paar moederplanten. Deze zijn geselecteerd voor opbrengst, potentie, geur, smaak en uiterlijk; het zijn de gouden planten voor deze kwekers. Immers, wanneer je na een selectie van honderden en soms zelfs duizenden planten de beste selecteert, dan heb je wel echt topkwaliteit in huis.

Deze USA genetica heeft echt veel te bieden voor de thuiskweker, en dat is ook een van de redenen waarom Dutch Passion de afgelopen jaren zo hard heeft gewerkt om een netwerk te creëren met toegang tot deze ‘1 in 1000’ planten. We bieden deze genetica dan ook met grote trots aan bij onze gefeminiseerde zaden, waarbij de nieuwste variëteiten soms spectaculaire speciale resultaten bieden.

Mokum’s Tulip

Onze chef genetica van Dutch Passion kwam een wel heel speciale fenotype Gelato tegen met een wonderbaarlijke snoepgeur en sommige prachtige blauwe tinten in de bladeren. Deze Gelato feno kwam aan in Mokum en werd gekruist met een sterke Sherbet die tegen de meer zoete Cooky familie aanleunt. Amsterdam werd natuurlijk ooit beroemd vanwege de tulpen en de geur van deze soort was gelijk aan de erg zoete geur van een mooie rode tulp. Vandaar dat de naam Mokum’s Tulip al snel opdook. Deze soort met een XXL opbrengst kan niet ontbreken in jouw verzameling.

Dutch Passion in the USA
Mokum’s Tulip

HiFi 4G

Deze variëteit combineert WiFi OG met onze prijswinnende Glueberry OG. Deze soort is perfect om te relaxen en naar muziek te luisteren. HiFi 4G lijkt het genot en de waardering voor goede muziek echt te versterken. De THC-rijke variëteit combineert je creatieve feel-good momenten met een topkwaliteit mentale flow. Oogsten zijn eenvoudig met deze ongecompliceerde soort. De teelt is simpel bij diverse kweekmethodes. Hifi 4G heeft een fantastisch terpenenprofiel, uitbundige groei en een vet trichomenenpalet. Deze XL opbrengst is perfect voor concentraten en extracties.

Dutch Passion in the USA
HiFi 4G

Meringue

Meringue is een kruising tussen Wedding Cake en een speciale Animal Cookies kloon. Meringue geeft een plezierig en zoet resultaat. De Indica dominante feminised seed variëteit heeft een grote sativa-achtige bloei met een zachte smaak en een fijne nasmaak. Op de vele zijtakken zitten zware en compacte toppen. Een euforische high wordt vergezeld door een krachtig en ontspannen gevoel van wellness. Deze uiterst aangename effecten duren zeker drie uur.

Dutch Passion in the USA
Meringue

Auto Lemon Zkittle

Auto Lemon Zkittle gebruikt de beroemde USA Zkittlez genetica in deze gebruiksgemakkelijke snelle autoflowering soort. De opbrengst is flink en de skunk genetica verzekeren een simpele cyclus met een rijk aroma, een ‘sour citrus’ smaak en een echt langdurige euforische high. Deze soort past bij hen die naar de laatste USA genetica op zoek zijn voor een soort met gegarandeerde potentie die makkelijk te kweken is. Indoor heeft de Auto Lemon Zkittle 75 dagen nodig, van zaad tot oogst, onder 20 uur licht. Sommige fenotypes met extra opbrengst kunnen twee weken extra duren. Outdoor moet je rekenen op 100 dagen.

Dutch Passion in the USA
Auto Lemon Zkittle

Gouden periode

Amerikaanse kwekers genieten van een gouden periode van groei en uitbreiding. Nieuwe technologie en forse investeringen gaan hand in hand. Ervaren kwekers werken in optimale omstandigheden. Daarom zorgt de USA momenteel ook voor zulke geweldige genetica. Dit blijft waarschijnlijk voortduren, want de industrie blijft groeien en de investeringen ook. Dutch Passion bouwt jaar in jaar uit aan een groter Amerikaans netwerk. Daarom kunnen we er voor zorgen dat we jou de komende jaren steeds de beste Amerikaanse genetica kunnen aanbieden.

www.dutch-passion.com

Door: Tony, Dutch Passion Seed Company

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht