The Council – Complete Edition

The Council - Complete Edition

The Council – Complete Edition is een succesvolle verhalende RPG met inmiddels vijf edities. Het is meer een game voor puzzelaars dan shooters. The Council kent prachtige locaties en een aantal soms merkwaardige karakters.

Het is 1793 en je bent de jonge Franse aristocraat Louis de Richet. Als lid van het geheime genootschap The Golden Order word je uitgenodigd door de geheimzinnige Lord Mortimer om naar zijn privé-eiland nabij de Engelse kust te gaan. De vreemde aard van deze privéreceptie gaat verder dan alleen het ontmoeten van prestigieuze gasten, zoals Napoleon Bonaparte en de president van de nieuwgevormde Verenigde Staten van Amerika, George Washington.

The Council - Complete Edition

Duistere wereld

Want de moeder van Louis, het kopstuk van The Golden Order, is onlangs op het eiland verdwenen en de gasten lijken geheimen met zich mee te dragen. Als Louis sta je voor doorslaggevende beslissingen die cruciale invloed hebben op je lot. Je duikt in een duistere wereld van geheime genootschappen in je poging om het mysterie van de verdwenen Franse aristocraat op te lossen. Nog niet eerder hadden beslissingen die je eerder maakte zulke grote impact op het verloop van de game. The Council heeft een uniek systeem van dialogen en keuzemogelijkheden waarmee je je eigen pad kiest. Doordat het verhaal zoveel verschillende vertakkingen heeft, is The Council uitermate geschikt om meerdere malen opnieuw te spelen. Maak dus kennis met al die geheimzinnige personages, vertrouw niemand en breng de duistere waarheid aan het licht.

Door: Redactie Highlife

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht