Lords of Cannabis
Bericht laatst bijgewerkt op

December is bij uitstek de maand om bordspellen te spelen. De dagen worden korter, het licht gaat al om vijf uur ’s middags aan. Wat is dan gezelliger om met zijn allen een fijn bordspel te spelen. Monopoly, De Kolonisten van Catan; we kennen ze allemaal. Maar in de Verenigde Staten is er nu een nieuw bordspel: Lords of Cannabis.

Dat is natuurlijk perfect om in de coffeeshop (als die al niet in een afhaalshop is veranderd, dankzij je gemeente) of thuis met je vrienden en vriendinnen te spelen. Want niks gezelliger dan een vette joint te delen en een leuk spelletje te doen…

Lords of Cannabis

Potheads Against Sanity

Lords of Cannabis wordt door fabrikant Kheper Games uit Seattle omschreven als ‘The Strategic Game of Reaping, Corruption, and Conquest!’ Oftewel een strategisch spel van oogsten, corruptie en verovering! In het spel kun je je eigen cannabisplantages op allerlei manieren uitbreiden. Dan moet je natuurlijk wel je medespelers te slim af zijn. Alles is zo’n beetje geoorloofd. Corruptie, bedrog, spionage, niets is te dol. Houd er rekening mee dat een bepaalde strategie soms kan werken, maar dat een volgend potje weer totaal anders gespeeld moet worden. Want elk potje is anders. Overigens brengt Kheper Games nog meer cannabis-spelletjes uit. Zo is er Potheads Against Sanity, een soort vragenspel waarbij je kennis over alles wat met cannabis te maken heeft getest wordt. THC The Game is een beetje een variant op het oude ganzenborden. www.khepergames.com

Door: redactie Highlife

Daisy

Daisy

Daisy is commercial advisor and a exhibitor during Cannabis events throughout Europe. She loves her dog as much as she loves to share her expertise about legalization and liberalization of the cannabis industry.
Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.