Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

In Horizon Zero Dawn (PS4, van het Nederlandse Guerrilla Games) is de aarde niet meer van ons. In dit gevaarlijke tijdperk waarin Machines vrij rondlopen en de mensheid niet langer boven aan de voedselketen staat, gaat de jonge jager Aloy op zoek naar haar lotsbestemming.

Horizon Zero Dawn

In een weelderige, post-apocalyptische wereld, waar de natuur de ruïnes van een vergeten beschaving heeft overwoekerd, moet je zien te overleven. Kleine groepjes mensen leven als primitieve jagers. De Machines zijn heer en meester in deze nieuwe wildernis. En niemand weet waar de angstaanjagende mechanische wezens vandaan komen.

Horizon Zero Dawn

Dodelijke precisie

In Horizon Zero Dawn kruip je in de huis van Aloy, een jonge jager die op zoek is naar haar lotsbestemming in de resten van een ver verleden. Al vanaf haar geboorte werd ze geweerd door haar eigen stam. Aloy heeft geleerd om haar behendigheid, intelligentie en dodelijke precisie te gebruiken om te jagen op de Machines, zich te verdedigen tegen andere stammen en te overleven in de wilde natuur. Met een reis in een wereld vol vreemde artefacten en ingestorte ruïnes ontgrendel je al haar geheimen. Hoe hebben de Machines de wereld overgenomen en wat is er gebeurd met de beschaving die hiervoor kwam? De antwoorden kunnen grote gevolgen hebben voor het lot van Aloy en dat van de mensheid. In de game ervaar je een diepe, belonende RPG met bijzonder gevarieerde, tactische gevechten. Je combineert primitieve uitrustingen met geavanceerde technologie en je maak apparaten waarmee je de roofdieren in prooi kunt veranderen. Verder moet je unieke strategieën bedenken om de verschillende Machines uit te schakelen en gevangen Machines te hacken zodat ze doen wat jij wilt.

Door: redactie Highlife

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht