Navigatie-apps

Eerst heette het OVI Maps, daarna werd het iets toepasselijker Nokia Maps genoemd, maar intussen is deze gratis navigatie-app weer van naam veranderd.

HERE heet hij nu, en sinds de naamsverandering is de app van Nokia verkrijgbaar op alle Windows Phone-toestellen. Je kunt gratis kaarten downloaden van zowat de hele wereld, al moet je wel rekening houden met de beschikbare schijfruimte op je telefoon. HERE is snel en accuraat………………………

Lees meer

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht