Snoop Dogg maakt high reclame voor show

snoop dogg

Je hebt artiesten die peperdure reclamefilmpjes maken voor hun tour. Waar een Adele bijvoorbeeld een grootse campagne lanceerde, waardoor haar wereldtour binnen no time was uitverkocht, daar houdt rapper Snoop Dogg het dicht bij zichzelf.

Hij heeft met zijn telefoon een filmpje gemaakt van zichzelf terwijl hij al wiet rokend een rap improviseert. Maar high of niet, de boodschap is duidelijk: koop tickets.
Bron

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht