Barack berispt blowende dochter Malia

In de Verenigde Staten is wisselend gereageerd op het gedrag van de 18-jarige dochter Malia van president Barack Obama. Voordat Malia gaat studeren aan de prestigieuze Harvard universiteit, zette ze deze zomer de bloemetjes buiten. Ze bezocht het festival Lollapalooza, waar een zogenaamde ‘vriendin’ zo attent was om een video online te zetten, waarop te zien is dat Malia blowt. Haar vader zou daarop woedend gereageerd hebben, hoewel de beste man ooit al eens toegaf dat hij zelf vroeger ook marihuana had gebruikt. De Amerikaanse bevolking reageerde verdeeld. Dit moet niet mogen, was de reactie van het conservatieve deel van de samenleving. Maar velen vonden dat men Malia de ruimte moest geven om van de geneugten van het leven te genieten. Ook was er veel kritiek op de maakster van de video waarop Malia blowend te zien was. Terecht, vinden wij.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht