The Peter Tosh Museum is opening in Kingston, Jamaica, October 2016

Peter Tosh

Peter Tosh explodeerde op het wereldtoneel als activist en soloartiest met zijn 1976 release, Legalize It! Tosh heeft gestreden om de legalisatie van cannabis, gelijke rechten te bevorderen en de culturele en muzikale invloed van Jamaica uit te breiden. Peter was geen onbekende met onderdrukking in zijn vaderland en kende dat de strijd voor legalisering en gelijke rechten als geen ander. Zijn muziek diende als een katalysator voor een generatie om te vechten voor wat zij geloofden.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht