Van der Laan mag coffeeshops overdag sluiten

Highlife Flash

In een schimmige deal heeft de gemeente Amsterdam ooit aan voormalig VVD-minister Opstelten beloofd om coffeeshops in de buurt van scholen te sluiten, als de wietpas maar niet in de hoofdstad werd ingevoerd. Het verhaal is bekend. De wietpas is overal mislukt, behalve in Zeeland, en enkele gemeenten in Brabant en Limburg. Dat de sluiting van coffeeshops bij scholen totaal nutteloos is vanwege het 18+ leeftijdsverbod, is al eerder door onderzoek aangetoond. Toch grijpt Van der Laan elke gelegenheid gretig aan om in Amsterdam coffeeshops te sluiten. Een aantal bedrijven ging tegen zijn kortzichtige besluit in beroep, helaas zonder resultaat. Zij moeten overdag dicht blijven, en als de Hoge Raad Van der Laan gelijk geeft, kunnen ze vanaf 1 januari voorgoed de deuren sluiten. Schandalig.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht