Ozzy & Jack op World Detour

Highlife Flash

Ooits was Ozzy Osbourne de gevreesde zanger van heavy metal band Black Sabbath, nu is hij een pathetische reality-tv-ster geworden. Maar er is hoop. Na de tenenkrommende avonturen bij MTV krijgt Ozzy een tweede kans. Samen met zijn zoon Jack gaat hij voor de tv-zender History in de serie Ozzy en Jack’s World Detour langs allerlei historische bezienswaardigheden. Ze testen de akoestiek van Stonehenge, verkennen het geheime hoofdkantoor van de Britse inlichtingendienst tijdens de Tweede Wereldoorlog, bezoeken de oudste kroeg in Engeland en trekken naar South-Dakota om het mysterie van de Missile Man te onderzoeken. Het meest opvallende bezoek tijdens de World Detour is dat aan het Alamo Fort, dat een belangrijke rol speelde tijdens de Texaanse onafhankelijkheidsoorlog. In 1982 plaste Ozzy op het gebouw, wat hem een verbanning opleverde van tien jaar, maar nu werd hij hartelijk verwelkomd. De show wordt vanaf 11 oktober op History uitgezonden.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht