Highlife in Sunken City

Highlife Flash

Sunken City is een grafitti-hotspot in San Pedro, Californië, waar de lokale jeugd graag komt om even wat te hangen, te blowen of te drinken. In dit nummer vinden jullie een fotoreportage over deze unieke plek aan de Stille Oceaan. Grappig genoeg vonden wij tijdens ons bezoek aan Sunken City ook nog wat resten van High Life. What the fuck, zullen jullie denken. Maar het gaat hier om High Life bier, een merk van de Amerikaanse bierbrouwerij Miller. Toch, leuk om het even aan te treffen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht