Hennepkonijn Pinpon

Highlife Flash

Pinpon, een uit de kluiten gewassen konijn uit het Peruaanse dorp San Bartolomé, maakt op Facebook furore als gulzig innemer van cannabis. De lokale pers heeft de post met veel smaak opgepikt en spoorde de eigenares van het knaagdier op. Die vertelde journalisten dat Pinpon de eigenaardige gewoonte heeft ontwikkeld er op eigen houtje op uit te trekken

om een in de buurt gelegen hennepveld te bezoeken en zich daar vol te proppen met hennepbladeren. Pinpons bazin ontdekte zijn geheim toen het haar begon op te vallen dat Pinpon na zijn verdwijning altijd veel speelser was dan voor zijn vertrek.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht