FLASH | Cannabis tegen menstruatiepijn

Highlife Flash

Cannabis tegen menstruatiepijn

Menstruatie verloopt bij 10 procent van alle vrouwen extreem pijnlijk. Het Amerikaans bedrijf Foria, dat eerder met een met cannabis verrijkt glijmiddel kwam, denkt de oplossing te hebben gevonden, weer op basis van cannabis. Die oplossing heet Foria Relief, door het bedrijf misleidend aangeduid als ‘cannabistampons’; want al heeft Foria Relief de bekende torpedovorm, met de gebruikelijke vochtabsorberende tampons hebben ze niets te maken. Het gaat namelijk om een vaginale zetpil die binnen acht minuten voor verlichting zou zorgen door de zenuwen in baarmoeder, baarmoederhals en eierstokken te kalmeren, zonder de gebruikster high te maken. Een enkele zetpil bevat 60 mg THC-olie en 10 mg CBD uit organische hennep, boterzacht verpakt in een klont Fair Trade cacaoboter. Al zijn de cannabiszetpillen met een prijs van omgerekend zo’n 10 euro per stuk niet goedkoop, die prijs zullen vrouwen die maandelijks krom lopen van de pijn er graag voor over hebben.   

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht