Miss Cannabis

Medicinaal Cannabis Nieuws

600.000 dollar subsidie

De producers van een film die Miss Cannabis moet gaan heten krijgen 600.000 dollar subsidie van een filmcommissie in Colorado, als de film althans deels in deze Amerikaanse staat wordt opgenomen.

Mensen die denken aan een mooie documentaire over lieftallige mooie wietdames komen bedrogen uit. De film vertelt het verhaal van een rijke dame, die na financiële tegenslag naar kleinere behuizing op een wijngaard moet verhuizen. Echter, die wijngaard blijkt een veld vol wietplanten voor medicinaal gebruik te zijn. Of en wanneer deze film ooit gemaakt wordt is nog niet bekend. Melanie Griffith wordt genoemd als de hoofdrolspeelster.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht