KIjk uit met elektra!

Net beheerders waarschuwen  elektro monteurs…

De OM en politie met medewerking van Netbeheer Nederland en MMA wijzen elektriciens en installateurs tijdens de Elektrotechniekbeurs erop wat de gevaren en risico’s zijn van illegale hennepteelt. Met de motto “zoek de spanning niet op” willen ze de elektriciens en installateurs duidelijk maken van de gevolgen ervan zodat er minder wordt gekweekt.

Met het nieuwe wet dat van kracht is, zijn de elektriciens vanaf 1 maart strafbaar bij het aanleggen van stroom/installaties waarvan hij/zij van kan vermoeden of bewust is dat het gebruikt wordt voor georganiseerde hennepteelt. Het is heel simpel, je mag gewoon geen bijdrage doen anders heb je te maken met een andere bijdrage en die kan wel oplopen tot 81.000 euro of een gevangenisstraf tot 3 jaar. Lees meer op:

http://www.foogli.nl/algemeen-elektriciens-krijgen-een-waarschuwing

 

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht