Van der Steur

Het OM voor uw openbare misleiding

Ivo gleed uit over een bonnetje. Geen blower die daar rouwig om was. Het onthouden van info aan de kamer is not done, zelfs al zou de minister slecht door zijn ambtenaren zijn ingelicht. Opvolger van der Steur was van plan de bezem door het O.M.te halen, althans hij sprak woorden van die strekking uit bij z'n aantreden. Dit keer is de bananenschil het rumoer omtrent de publicatie van een foto van Volkert van der G. Het lijkt erop dat we wederom over een wankele minister beschikken. Hoe het is efgelopen?  Hij mag blijven: Bungelend als eengeschoten wild…Ivo heegft dat trouwens nog lang volgehouden….

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht