Klapper in Amsterdam Z.O.

40 kilo wiet weg…..

Een 28-jarige vrouw uit Amsterdam Zuid Oost is door de politie ingerekend voor verhoor.

Er bestond een vermoeden dat in haar woning in Het Huigenbosch wiet gekweekt werd.

En dat vermoeden werd bewaarheid. De politie vond 40 kilo droge wiet in haar kwekerij. Een straatwaarde van 120.000 euro. Er werd illegale stroom afgetapt. De kwekerij is ontmanteld. Burgemeester Van der Laan overweegt nog of hij de woning zal sluiten. Dat zou betekenen dat ze voorlopig ook nog dakloos is

Soms wordt de wiet duur betaald…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht