Ex VVD-ster niet in strafbank..

Raadslid verdacht o.m. verdacht van witwassen en betrokkenheid bij hennepteelt

Ex-VVD Raadslid Kathalijne de K wordt verdacht van het deelnemen aan een criminele organisatie en het witwassen van drugsgeld uit de hennepteelt.

Het OM noemt het volgens de berichtgeving in De Volkskrant ''een stevige zaak''. Volgens de advocate van deze  mevrouw is zij echter het slachtoffer van een verkeerde partnerkeuze….Tsja, zo kun je er wellicht meewegkomen als je lid van het old boys netwerk bent.

Er was sprake van een zevental plantages met samen 6000 planten. De K is  een maand na haar arrestatie vrijgekomen, omdat ze zelf niet bij het telen betrokken zou zijn geweest. Dat was natuurlijk een ingehuurde klusjesman want politici staan natuurlijk nooit met de voeten in de modder.

Wel heeft ze een boot, auto's een jetski en een caravan gekocht, om drugsgeld weg te sluizen. Ook werd er in haar huis een neppistool aangetroffen. De advocaat beweert dat dit  daarbuiten haar medeweten door haar vriend was neergelegd en dat zij voldoende verdiende om zich de dure aankopen op eigen kracht te kunnen veroorloven. Op de proforma zitting van afgelopen maandag hoefde zij als  enige van de acht verdachten niet te verschijnen, omdat zij een

Het riekt enigszins naar klasse-justitie. De K zou  niet geweten hebben dat haar partner zich met wiethandel bezighield. De  relatie heeft zij niet beëindigd. De advocaat van de vriend meent dat  het belangrijk is dat zijn cliënt weer gauw thuiskomt, zodat hij de K  kan ondersteunen bij haar genezing. In november komt de zaak opnieuw voor de rechter. Mevrouw de K. zou een joint moeten nemen. Prima tegen angststoornissen!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht