Minister justitie Belgie

Niet alleen Ivo was goed in open deuren!!!!

Nu het kabinet na de zomer weer op gang gaat komen is het wachten op onze nieuwe minister van justitie. Maar we vrezen met grote vreze… Wel kunnen we ons niet onttrekken aan de indruk dat deze ministers ontzettend goed zijn waar het om om intrappen van open deuren gaat. Geldt ook voor de Belgische minister Koen Geens. Welk midddel zou deze staatsman hebben geslikt toen er vandaag een verklaring in de pers te lezen was als reactie op de verijdelde aanslag in TGV van Amsterdam naar Parijs. We citeren Koen: “Er kan altijd iets verkeerd gaan als iemand rondloopt met een kalasjnikov ” Tsja deze grote denkers bepalen dus ook ons cannabis beleid. De quote van het jaar. Je moet er maar op komen…

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht