Voor mediwiet fans!

Helende Hennep Talkhow

Het vragen uurtje, na de pauze, aan het eind van mijn Helende Hennep presentatie hebben we in een nieuwe vorm gegoten waarbij mensen uit het publiek bij mij op het podium komen. Ze vertellen over hun ervaringen met wietolie en stellen vragen. We hebben het op video gezet, er een opwindend muziekje bijgezet en zie daar de Helende Hennep Talk Show: KLIK HIER voor de korte versie  of copieer en plak: https://www.youtube.com/watch?v=goVCpBwbgmQ

 

 

Door deze Helende Hennep Talk shows op het web te publiceren bereiken we veel meer mensen met de boodschap dat het ook voor hun een goed idee kan zijn om je eigen wietolie te maken.

 

 

Mijn volgende Helende Hennep Presentatie is op Zondag middag 23 augustus, iedereen is vanaf 13.00 uur van harte welkom maar bestel wel een ka artje van tevoren dan weet je dat er plaats voor je is en het is goedkoper!

 

Bericht van Wernard Bruining

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht