Mediwiet mogelijk legaal in Australie

Tweederde voor!

In Australië wordt hard gewerkt aan de legalisatie van mediwiet. Hoewel tweederde van de inwoners daar een voorstander van is, werd de introductie van legale medicinale wiet steeds voluit bestreden door het Australian Health Department. Maar in de politieke wandelgangen klinken andere geluiden en ook de Eerste Minister, Tony Abbott, heeft verklaard dat hij geen enkel probleem heeft met mediwiet. Het streven is de legalisatie in te voeren voor het eind van dit jaar.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht