Zwaardere jongens door blowen?

Highlife Flash

Hoewel bekend is dat blowen bij veel gebruikers de eetlust stimuleert, is nooit onderzocht of het ook leidt tot gewichtstoename, stelt professor Didier Jutras-Aswad van de Universiteit van Montreal in Canada. Hij beweert dat langdurig cannabisgebruik inderdaad zwaardere blowers oplevert. Voor zijn onderzoek werden 1294 jongeren vanaf hun twaalfde of dertiende langere tijd gevolgd. De onderzoeker ontdekte dat hoger cannabisgebruik vooral tot gewichtstoename leidt bij mannelijke blowers die geen sigaretten roken. Bij mannelijke cannabisgebruikers die dat wel deden was de uitkomst precies tegenovergesteld. Hoewel de onderzoekers niet zeker weten waarom er verschillen zijn tussen mannelijke en vrouwelijke cannabisgebruikers, vermoeden ze dat het te maken heeft met de doorgaans vrouwelijke ‘obsessie’ met gewichtstoename.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht