Straathandel Eindhoven sterk gedaald

En buitenlanders mogen de coffeeshop weer in!

Burgemeester Van Gijzel van Eindhoven is vorige maand een proef gestart waarbij buitenlanders weer wiet in de coffeeshop mogen kopen. Voorheen was dit juist verboden en moesten klanten zich als ingezetene kunnen
legitimeren. Sinds deze nieuwe maatregel van kracht is, verdween de straathandel vrijwel geheel uit de stad, meldt de Vereniging van Coffeeshophouders in Eindhoven, en daarmee natuurlijk ook de overlast
die daardoor werd veroorzaakt. De proef duurt een half jaar. Daarna wordt er gekeken of buitenlanders hun wietje in de shop mogen blijven kopen of dat ze weer naar de straat worden verbannen. Toch een beetje aardig nieuws in deze komkommertijden…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht