1 – 0 voor onze Growshops vs OM!

Nadat we sinds 1 maart belaagd werden door invallen bij diverse growshops is er eindelijk een uitspraak! Een growshopeigenaar uit Goirle krijgt al zijn groeilampen en koolstoffilters terug. De rechtbank stelde de growshopeigenaar in het gelijk, er zoud

Breda

Nadat we sinds 1 maart belaagd werden door invallen bij diverse growshops is er eindelijk een uitspraak! Een growshopeigenaar uit Goirle krijgt al zijn groeilampen en koolstoffilters terug. De rechtbank stelde de growshopeigenaar in het gelijk, er zouden onvoldoende aanwijzingen zijn dat de goederen bestemd waren voor hennepteelt.
 
De politie is sinds 1 maart al bezig met een grote klopjacht. Hierbij werden alle handelswaren in beslag genomen om professioneel wiet te kweken, aldus de politie.
Het kweken van wiet voor eigen gebruik is tot op heden nog steeds niet strafbaar in Nederland.
 
Dit is de eerste uitspraak uit een hele serie die nog moet volgen. Ondanks het OM nog niet kan zeggen of ze in opspraak zullen komen is dit alvast een positief begin voor onze growshops! Veel eigenaren van andere growshops hebben een soortgelijk klaagschrift ingediend. Het OM wil dan ook eerst meerdere uitspraken afwachten.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht