Drugshonden ingezet in haven

Terschelling en Vlieland “Drugsvrij” !!!

Goed om te weten: Als je in Harlingen gebruik maakt van dde boot naar Terschelling of Vlieland maak je er eengrote kans op besnuffeld te worden door een hashhond. Dat geldt voor iedereen. Alle drugs worden in beslag genomen. Heb je de pech om minderjarig te zijn dan worden je ouders gebeld. Maar ook als volwassene moet je het in Harlingen aangeschafte zakje wiet afstaan aan de politie. “Gelukkig” mag je je op de eilanden helemaal lens zuipen. Dat wordt aangemoedigd…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht