Cannabis roken zonder stoned te zijn

Goed nieuws voor patienten

Stoned, high of gewoon lekker mellow. Het hoofdeffect van het consumeren van de cannabisplant wordt op allerlei manieren omschreven. Maar uiteindelijk komt het neer op een kleine, tijdelijke verandering in het bewustzijn, hetgeen de stof de status van genotmiddel geeft. Andere veelgehoorde effecten zijn een verhoogde eetlust en een slechter kortetermijngeheugen. Maar voor veel mediwiet gebruikers zijn deze effecten juist ongewenst. Daarover staat een prima artikel in HP-De Tijd.

Lees het hele stuk op: http://www.hpdetijd.nl/2015-07-18/wetenschappers-medicinale-cannabis-zonder-neveneffecten/

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht