HBO komt met wietserie!

High Maintenance

Op Vimeo is de populaire webserie High Maintenance al sinds 2012 te zien. Het enorme succes van de grotendeels uit eigen middelen gefinancierde serie trok de aandacht van betaal-tv pionier HBO, dat High Maintenance binnenkort in het aanbod gaat opnemen. De komedie, die werd gecreëerd door het echtpaar Katja Blichfeld en Ben Sinclair (die ook de hoofdrol speelt) volgt The Guy, een New Yorkse wietdealer die zijn producten aflevert bij klanten met neuroses die net zo gevarieerd zijn als de stad zelf.

Vrees niet voor de zoveelste melige stoner movie met alle bijbehorende clichés. “Zelf kennen we het type blower dat je in de meeste stoner movies ziet helemaal niet. De cannabisgebruikers in onze omgeving zijn juist de meest productieve, succesvolle en creatieve mensen die we kennen. High Maintenance ziet eruit als de wereld waarin wij zelf leven,” aldus maker Blichfield.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht