Centrum Amsterdam vol met wiet?

 „De coffeeshops en hoeren verdwijnen en worden vervangen door yoghurtijs en saladebars. Het is tijd voor actie. Tijd om Amsterdam terug te geven aan Amsterdam.”

Eden, zo heet het project van van kunstenaarscollectief InDebt Studios, en is tegen wat zij de vertrutting van Amsterdam noemen.

Als alles goed gaat staat het centrum van Amsterdam binnenkort vol met wiet. Maandagavond werden tienduizenden hennepzaden, zo'n 40 kilo in totaal, gezaaid in het Vondelpark en in de straten rondom het Rijksmuseum.

Hoeveel van de planten uiteindelijk echt rookbare wiet voortbrengen is nog de vraag. Maar Noah van InDebt vertelt tegenover Vice dat de planten die wel opkomen rookbare wiet kunnen voortbrengen. „Sommigen zullen rookbaar zijn. […] Een goede bijkomstigheid, maar niet het belangrijkste van het project.”


Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht