Nieuwe inzichten na joint

Schrijver Joris Luyendijk kreeg veel waardering voor zijn boek.

Schrijver Joris Luyendijk kreeg veel waardering voor zijn boek ‘Dit kan niet waar zijn’ over de financiële sector die de grote economische crisis heeft veroorzaakt. In een interview met een studentenblad zei hij dat hij het hele boek herschreven had, nadat hij nieuwe inzichten had gekregen na het roken van een jointje.

Luyendijk: “Ik neem een trekje. Ik neem nog een trekje en ik besef: oké, het boek moet anders.” Luyendijk over blowen: “Als je heel erg diep in een onderwerp zit en je rookt daarbij een joint, dan schakel je andere denkprocessen uit. Je gaat ineens dingen zien. Dingen van mijn eigen scriptie ging ik pas zien toen ik stoned was. Het is een heel effectief middel.”

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht