Over twee jaar wiet legaal ?

Overpeizing over Opstelten beleid op Cannabis Bevrijdingsdag

Tijdens de zevende editie van het Cannabis Bevrijdingsfestival in het Flevopark werd vanmiddag ook stilgestaan bij het vertrek van de anti-wietminister Ivo Opstelten.

Wietgebruik en bezit is op dit moment officieel verboden, al heerst er een gedoogbeleid bij kleine hoeveelheden. 'Dames en heren, blowen is gewoon slecht', zie Ivo Opstelten op een bijeenkomt in 2012. De wietliefhebbers hopen dat er nu, na zijn vertrek, een andere wind gaat waaien onder het bewind van zijn opvolger, minister Ard van der Steur.

'Hij weet best wel dat verbieden niet helpt', zegt organisator Derrick Bergman. 'Maar hij kan natuurlijk nu moeilijk zeggen, ik ziet hier, legalize the shit. Nee dat doet meneer Van der Steur niet. Ik zeg nog een jaar of twee, dan is het gelegaliseerd en is het Cannabis Bevrijdingsfestival niet meer nodig. Dan legaliseert Van der Steur, of zijn opvolger, het. Ministers komen en gaan.'

Maar niet alle bezoekers zijn het met hem eens. 'Nee, nee, nee, de VVD. Je mag niks meer! Ik vind het echt, shit met een rietje. En dat is erg shit hoor.' Bron AT5

Zie de link: http://www.at5.nl/artikelen/144241/over_een_jaar_of_twee_is_wiet_gelegaliseerd

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht