Mc Cartney op z'n kop

Brave Beatle

Paul McCartney was ooit een begrip, toen hij nog deel uit maakte van The Beatles. Maar ook nu nog zullen veel mensen hem kennen, omdat hij met zijn 72 jaar nog steeds op het podium staat. McCartney heeft niet alleen een lange geschiedenis met muziek, ook met cannabisgebruik heeft hij zijn sporen verdiend. in 1980 moest hij zelfs tien dagen zitten, omdat hij in zijn bagage wiet naar Japan probeerde mee te smokkelen. Maar na tientallen jaren gebruik heeft de zanger nu zijn wietpijpje aan Maarten
gegeven. Tegen the Daily Mirror verklaarde hij dat hij ''helemaal klaar is met cannabis''.

Als vader van 5 kinderen en grootvader van 8 kleintjes, wil hij het goede voorbeeld geven. Hij gaf natuurlijk al het voorbeeld dat je succesvol oud kan worden ondanks het blowen en ook met dit spul tot op hoge leeftijd actief en gezond kan blijven. Maar nu drinkt hij liever een wijntje of een margarita en beult hij zich af in de sportschool. Hij is er trots op dat hij moeiteloos op zijn hoofd kan staan.

Tja, dat is wel de wereld op zijn kop… Lucy In The Sky With Diamonds…

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht