KIND LED verovert Europa!

Kweken met led kweeklampen wordt steeds populairder. 

Kweken met led kweeklampen wordt steeds populairder. Grote voordelen zijn onder andere dat led lampen een stuk minder stroom verbruiken en ook veel minder warmte produceren, waardoor het klimaat veel beter te beheersen is. De gedachte dat led kweeklampen qua prestaties niet kunnen tippen aan hps lampen is inmiddels achterhaald. De laatste jaren heeft de led technologie een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en inmiddels zijn er led merken die de prestaties van hps lampen kunnen evenaren en zelfs overtreffen. Een van deze merken is KIND LED. De lampen van KIND LED staan bekend als een van de betere led kweeklampen ter wereld en kunnen zonder moeite de concurrentie aan met hps lampen. KIND LED was al groot in Amerika, waar het de afgelopen jaren alle toonaangevende prijzen won, en inmiddels vinden de lampen van KIND LED ook gretig aftrek in Europa. 

Er zijn een aantal redenen waarom KIND LED zich onderscheid ten opzichte van andere led merken.

Eén van die redenen is dat de lampen van KIND LED als enige led kweeklampen een volledig 12-bandbreedte lichtspectrum aanbiedt, waardoor het kan voldoen aan de complete lichtbehoefte van de plant. Een mix van 3 en 5 Watt diodes zorgt ervoor dat de lampen maximale power hebben, zonder daarbij erg warm te worden. Bovendien hebben de high-end lampen van KIND LED een intelligent timersysteem, dat stapsgewijs ingesteld kan worden. Zodoende kan de lichtintensiteit rustig worden opgebouwd naar vol vermogen en daarna weer langzaam afgebouwd worden naar volledige duisternis.  Op die manier wordt de natuurlijke zonsopgang en zonsondergang nagebootst, waar de planten zich erg prettig bij voelen.  

Een ander groot pluspunt van KIND LED is dat de kleurgroepen elk afzonderlijk van elkaar kunnen worden ingesteld in intensiteit. Op die manier kunnen de lampen exact worden afgesteld op de veranderende lichtbehoefte van de plant. In de groeifase heeft een plant bijvoorbeeld veel blauw en groen nodig, in de bloeifase meer rood. Het vermogen, de uitgebreide instellingsmogelijkheden en de aanwezigheid van infrarood en ultraviolet diodes zorgen ervoor dat de plant zich optimaal kan ontwikkelen, wat resulteert in gezonde planten met grote, zware vruchten. Een extra praktische eigenschap van de high-end KIND LED lampen is dat ze volledig te bedienen zijn met een afstandsbediening. 

De lampen van KIND LED zijn in Nederland te bestellen bij BestGrowProducts.com

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht