Aantal huisuitzettingen gestegen

Draconische maatregel van woningbouw cooperaties

De Leeuwarder Courant meldde dat in Friesland het aantal woninguitzetttingen het laatste jaar fors is toegenomen. De aanhoudende crisis is een oorzaak, maar ook het verbouwen van wiet wordt gezien als een prima reden om mensen op straat te zetten. Bedenk daarbij dat het dan niet alleen gaat om een plantage, maar er zijn huurders die om slechts een enkel plantje in de vensterbank of in de tuin hun pand moeten verlaten. Sociale woningbouw….asociaal!!!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht